Johan Magnusson, tidigare ägare
Clean Water Engineering Sweden AB

Clean Water Engineering Sweden AB startades 2010 som ett enmansföretag. När bolaget sedan växte anlitades JDG för bokföring, löner och revision. Det har fungerat väldigt bra och det har alltid varit lätt att fråga om råd i olika ekonomiska frågor. När det sedan var dags att sälja företaget 2022 var det en självklarhet att fråga JDG hjälpa i med processen. Sara Larandén var ansvarig på JDG och med professionalitet och engagemang roddes affären i hamn.  Stödet från JDG var mycket viktigt och en viktig faktor till att försäljningen blev lyckad.

CWE – Återförsäljare av Siltbuster vattenrening i Sverige

Klara Alm, Ekonomiansvarig, Totalbyggen Väst AB

”Ni har en bred kompetens och ni väljer att se hela företaget och inte bara pappersbiten, vi har fått hjälp med allt från att skaffa egen server till att planera och strukturera.  Ni kompletterar oss där vi har brister och hjälper oss tänka ”outside the box”. Man blir alltid väl bemött både i dörren när man kommer till någon av kontoren eller när man lyfter luren för att ställa sin dumma fråga”

Brilliant Bad & Värmepumpar, Christer Hermansson

”Det är alltid lika kul att ringa eller besöka er då man får ett fantastiskt bemötande.Det finns en helhetslösning som passar mig perfekt. Ni är Brilliant!”