Bokslut

Bokslutsarbetet innebär att den löpande bokföringen kontrolleras, och vid behov justeras, för att skapa en mer rättvisande bild av bolagets gångna år. Du får hjälp av någon av våra redovisningskonsulter i Uddevalla, Trollhättan eller Kungshamn för att skapa en rättvisande bild av företagets räkenskapsår.

Vi hjälper självklart även dig som bokfört själv under året, men som vill ha lite hjälp när det kommer till bokslut och årsredovisning. När allt arbete med årsbokslutet är avklarat och årsredovisningen är påskriven, sköter vi all rapportering till Skatteverket och bolagsverket för att du som kund ska ha tid till annat.

Vi erbjuder även ett bokslutsmöte på något av våra kontor där vi tillsammans med er går igenom bokslut och verksamheten.

Det pratas om årets som gått och ser fram mot nästa. Det går även bra att boka in ett digitalt bokslutsmöte över Teams.

Vi finns för er under hela årets och inte endast vid slutet av räkenskapsåret. Vår högsta önskan att våra kunder ser oss och Teamet
på JDG som en resurs att bolla med!Kontakta oss


Vad är ett bokslut? (Eller årsbokslut som man även kan benämna det som.) Du som företagare ansvarar för att sammanställa årets bokförda händelser efter räkenskapsårets slut. Bokslut görs för att få fram en rättvis bild av hur det har gått för ditt företag det gångna året. När just ditt bolag ska lämna in sitt bokslut beror på vilken bolagsform ni har. Har man ett Aktiebolag har man olika deadlines på bokslut på grund av vilket räkenskapsår man har valt. Måste just ditt företag se till att ett bokslut blir gjort? Ja alla företag har affärshändelser och därmed är man skyldig att avsluta den löpande bokföring med just ett bokslut. Bokslutet ska vara i form av ett årsbokslut eller en årsredovisning.

Vill du att vi kontaktar dig gällande bokslut?