• Karriär

  • Karriär

Arbeta hos oss

Vi söker ofta nya talanger! Speciellt dig som med engagemang och yrkesstolthet vill erbjuda företagare personlig service och ”det där lilla extra”. För att trivas hos oss tror vi att du gillar att samarbeta, du vill utvecklas, och du är nyfiken.
Har du erfarenhet från branschen är det ett stort plus, annars gäller relevant utbildning, och en skön personlighet – skicka en spontanansökan! (För information så sparar vi våra ansökningar för att kunna återkomma när tillfället dyker upp, om ni vill att vi raderar den så får ni meddela oss det!)

För oss är kulturen på företaget viktig och vi fokuserar på teamkänsla och effektivitet genom tydliga deadlines och mål, allt för att erbjuda en rolig arbetsplats utan de traditionella stressiga arbetstopparna i branschen. Vi är måna om vår personal och vi är övertygade om att aktiviteter tillsammans, utanför kontoret, stärker samarbetet och skapar tillhörighet. Därför åker vi varje år till vad vi kallar ”ett varmt ställe”, det är minst fyra dagars konferensresa och vi brukar hamna runt medelhavet. Vi har minst två konferenser utöver det, i samband med sommarfesten och julfesten. Vi firar även våra uppnådda mål på olika sätt, med alltifrån en afterwork till ett heldagsevent för hela byrån. #Team_jdgrevision

Vill du göra en spontan ansökan?