• Om oss

  • Om oss

JDG REVISION AB

JDG´s syfte är att göra våra kunder framgångsrika. Vi gör det genom personligt engagemang och med smarta lösningar, på ett sätt som folk fattar!  Våra ledord är Personligt, Smart och Enkelt.

Vi erbjuder affärsrådgivning och ekonomiska tjänster inom redovisning och revision. Exempel på dessa är bokföring, löner och bokslut. Våra lösningar till våra kunder ska spara tid och kännas smart, ett samarbete som ger trygghet och känsla av kontroll. Vi utför dessa tjänster tillsamman i team med inställningen att alla kunder är våra kunder, det skapar trygghet både för kunden och för personalen.

JDG bildades 2006 och byrån ägs av Daniel Linsten, Auktoriserad Revisor. 2015 förvärvades en revisionsbyrå i Kungshamn, Ekblad & Samuelsson, och sedan dess har vi kontor även där. I september 2020 startade vi vårt kontor i Trollhättan, så nu hittar ni oss centralt i Bohuslän med kontor på Torp Handelsområde i Uddevalla och på kajkanten i Kungshamn och ett lättillgängligt läge mellan Trollhättan och Vänersborg.

Vi är medlemmar i FAR och flera hos oss är Auktoriserade Revisorer och Auktoriserade Redovisningskonsulter. Vårt medlemskap innebär en kontinuerlig kvalitetskontroll som utförs av FAR, för att säkerställa både kompetensutveckling och arbetssätt.