• RÅDGIVNING

 • RÅDGIVNING

Med många års erfarenhet inom branschen kan vi det mesta inom ekonomi. Vi besitter en bredkompentens med konsulter specificerade på många olika områden. Kanske behöver du hjälp av en digital coach för att förbereda din arbetsplats för att bli digital eller behöver du hjälp med nya programvaror eller strategibeslut?

Kanske står du inför ett vägskäl och ska starta nytt eller välja riktning för ditt företag. Då kan det vara dags för rådgivning gällnade bolagsformer, bolagsstrukturer eller företagsutveckling vara. Till oss kan du vända dig med alla de ekonomiska frågeställningarna du har och vi hjälper dig med allt från effektivisering till implementering och strategi. Kanske behöver du hjälp med ägarcoaching? Lägga upp en plan för framtiden? Eller bara ett bollplank? Inga frågor är för små eller för stora.

Hos oss kan du känna dig trygg i att få hjälp av kvalificerad personal som arbetat många år inom branschen. Vi har konsulter i både Uddevalla, Trollhättan och Kungshamn och kan hjälpa dig där du har din verksamhet.

Team JDG älskar att ta sig an nya utmanande frågeställningar och ingen fråga är någonsin för dum.

 • Rådgivning Trollhättan

  Få hjälp med rådgivning av Anna

 • Rådgivning Uddevalla

  Få hjälp med rådgivning av Sara och Daniel

  Rådgivning Uddevalla

 • Rådgivning Kungshamn

  Få hjälp med rådgivning av Ewa-Carin

Vill du att vi kontaktar dig gällande rådgivning?