• LÖNEHANTERING

  • LÖNEHANTERING

Tycker du det är krångligt med olika regler kring löner och hur hanteringen av löner ska ske.
Vad är ett kollektivavtal? Hur följer man det? Vad behövs i ett anställningsavtal? Vad är en personalliggare? Lugn, vi hjälper dig!

Vi kan hjälpa dig med att ta fram lönespecifikationer till dig och dina anställda, rapporter till Fora, rapportering av kontrolluppgifter för ränta och utdelning till Skatteverket med mera. Vi har flera effektiva program där vi utöver att göra dina löner kan integrera smarta Tids- och projektsystem för att förenkla tidrapportering för dig och dina anställda.

Självklart hjälper vi dig också med att deklarera arbetsgivaravgift och källskatt till Skatteverket, varje månad. För att förenkla och effektivisera lämnar vi som ert deklarationsombud in deklarationen och signar med vår E-legitimation direkt på Skatteverket, ni behöver inte ens skriva på! Kanske har du tidigare kört lönen själv och vill att vi tar över, inga problem det löser vi.

Vi använder oss av Vismas lösningar för lön, och lönebeskeden skickas till Vismas app Lön Anställd och till Kivra. Allt i enlighet med EU´s gällande dataskyddsförordning GDPR. Vi använder oss även av JDG´s egna Kundportal att dela känslig information via, som t ex löneunderlag, lönebesked för attest osv. Inloggning till vår Kundportal hittar man enkelt på vår hemsida, på startsidan höst uppe till höger har vi Inloggning .

  • Lön Uddevalla

    Få hjälp med lön av Mikayla & Lotta

  • Lön Kungshamn

    Få hjälp med lön i Kungshamn av Katja och Jessica

  • Lön Trollhättan

    Få hjälp med lön i Trollhättan av Rickard

Vill du att vi kontaktar dig gällande lönehantering?