Marie Eriksson

Revisorskonsult

Telefon: 0520 – 52 70 24
Mobil: 079-142 23 64
E-mail: marie@jdgrevision.se

Arbetsuppgifter:

Arbetar som revisorskonsult där jag dagligen får möjlighet att ta del av olika spännande företag och branscher när jag utför revisionsgranskning. Det innebär att efter ett företag upprättat sitt årsbokslut granskar man räkenskaperna och årsredovisningen samt även får ta del av bolagens framtidsutsikter. Man har även kontakt under året genom löpande granskning och när det är dags att kontrollinventera lager.

Det är ett mycket spännande och omväxlande arbete där man får kontakt med många härliga människor och lära sig så mycket nytt inom olika branscher och förhoppningsvis också bistå tillbaka med hjälp och råd till bolagens företagsledning😊.

Bakgrund:

Är egentligen utbildad marknadsekonom men fastnade totalt för revision som jag arbetat med i dryga 15 år. De senaste åren har jag även halkat in på hållbarhetsfrågor vilket är oerhört viktigt och spännande.

Har ”gästspelat” några år som controller och intern revisor i en stor koncern, vilket var mycket roligt och lärorikt, men det är som revisorskonsult och på JDG jag känner mig hemma. Kom tillbaka till revisionsbranschen nu under början av 2022.

Bästa råd:

Var inte rädd för förändring, du får ju lära dig något nytt!

Bästa fritidssyssla:

Nu för tiden är det mycket att bara njuta av livet, gärna med musik i öronen ute i naturen.

Hus och hem tar också sin särskilda tid😊.

Älskar musik men också fart och fläkt (läs motorsport!!! 😊)

Det visste du inte om mig:

Varit utbildad inom Svemo som tävlingsledare för nationell motocross och även fått vara med som en deltagare i jury (domare) för SM i Enduro.

En annan rolig sak är att jag en gång fick åka med rallyföraren Erik Carlsson på Taket på en testbana, det var verkligen en upplevelse!