Vi har ett brett utbud av tjänster, men oavsett vad ni anlitar oss för vill vi arbeta efter våra ledord;

ENKELT – PERSONLIGT - EFFEKTIVT

 

 

 

BOKFÖRING

 

Förenkla ditt företagande och låt oss ta hand om dina papper. Vi hjälper dig med den löpande bokföringen och kan efter dina behov anpassa våra tjänster för att passa just ditt företag. Hos oss kan du som kund känna trygghet i att lämna över ansvaret för allt som rör den löpande bokföringen och redovisningen till oss. Vi ser till att arbetet utförs effektivt och arbetar enligt REKO för att bibehålla kvalitén.

 

 

 

 

  BOKSLUT

 

Bokslutsarbetet innebär att den löpande bokföringen kontrolleras, och vid behov justeras, för att skapa en mer rättvisande bild av bolagets gångna år. Vi hjälper självklart även dig som bokfört själv under året men som vill ha lite hjälp när det kommer till bokslut och årsredovisning. När allt arbete med årsbokslutet är avklarat och årsredovisningen är påskriven, sköter vi all rapportering till Skatteverket och bolagsverket för att du som kund ska ha tid till annat.

 

 

 

 

RÅDGIVNING

 

Med många års erfarenhet inom branschen kan vi det mesta inom ekonomi. Till oss kan du vända dig med de ekonomiska frågeställningarna du har och vi hjälper dig med allt från effektivisering till implementering och strategi. Hos oss kan du känna dig trygg i att få hjälp av kvalificerad personal som arbetat många år inom branschen.

 

 

 

 

DEKLARATION

 

Vi kan hjälpa dig med allt från bolagsdeklaration, privat inkomstdeklaration till förening- och handelsbolagsdeklaration. Eftersom vi idag har hand om många olika sorters bolag kan vi det mesta inom skatteområdet och kan hjälpa dig efter dina behov. Hos oss kan du också vara trygg med att lagar och regler efterföljs och att din deklaration lämnas in i tid.

 

 

 

 

REVISION

 

Hos oss kan du få hjälp av auktoriserade revisorer som granskar företagets redovisning, förvaltning och årsredovisning. Revision ger stark trovärdighet åt företagets finansiella information och är ett bevis på att företaget har sin ekonomi i ordning. Se det som en kvalitetssäkring för banken, kunder och leverantörer!

 

 

 

 

LÖNEHANTERING

 

Tycker du det är krångligt med olika regler kring löner och hur hanteringen kring löner ska vara så kan du vara lugn, vi hjälper dig! Vi kan hjälpa dig med att ta fram lönespecifikationer till dig och dina anställda, rapporter till Fora, rapportering av kontrolluppgifter till skatteverket med mera. Vi hjälper dig självklart också med att deklarera arbetsgivaravgift och källskatt till skatteverket, varje månad. För att förenkla och effektivisera lämnar vi som ombud deklarationen med vår E-legitimation direkt till Skatteverket, ni behöver inte ens skriva på!

 

 

 

UTBILDNING

 

Vår redovisningspersonal använder framförallt Visma Administration och Visma Fakturering dagligen, vi kan hjälpa er igång och lägga upp era rutiner rätt från början. Några timmar med oss, där vi tillsammans ställer in programmet och berättar hur vi skulle gjort, sparar många timmar i framtiden!

 

 

 

 

STARTA FÖRETAG

 

Har du planer på att starta företag finns det många parametrar att tänka på och därför kan det vara bra att prata med någon som är väl insatt i ämnet. Kom till oss så hjälper vi dig att känna dig tryggare i att starta företag. Vi vet vad som krävs och kan hjälpa dig med allt från val av bolagsform till bildande av bolag. Välj rätt från början, det lönar sig i längden!

 

 

 

 

 EKONOMIPROGRAM

 

Vi är återförsäljare av Visma Spcs programvaror och använder dessa varje dag. Vi använder även Fortnox, Speedledger och Pyramid. Dagens redovisningsbyråer måste hänga med i utvecklingen av programvaror och IT-system, vilket betyder att vi även har personal som kan hjälpa er att planera och implementera olika programvaror tillsammans med till exempel digital hantering av era fakturor. Har ni nyss startat företag eller funderar på vilka alternativ som finns, då kan vi hjälpa er!

 

UDDEVALLA

JDG Revision AB

Herrestad Torp 353 | 451 76 Uddevalla

BESÖK: Herrestad Torp 353, Vån. 2

TEL: 0522-918 70  FAX: 0522-305 76

KUNGSHAMN

JDG Revision AB

Hamngatan 11 | 456 31 Kungshamn

BESÖK: Hamngatan 11

TEL: 0523-324 45  FAX: 0523-382 26

ÖPPETTIDER

08.00 – 16.00

Lunch 12.00 – 13.00